Domů / Péče o zdraví / Klouby, pohybový aparát / Kloubní výživa
Odběr novinek
Facebook Facepile
CEMIO KAMZÍK CPS.60+30 VÁNOCE 2018

CEMIO KAMZÍK CPS.60+30 VÁNOCE 2018

Kód: 3704237 Produktové číslo: 7640181680016
Produkt již není v prodeji
CEMIO KAMZÍK CPS.60+30 VÁNOCE 2018

Cemio KAMZÍK® je určen všem, kdo chtějí správně pečovat o svůj pohybový aparát: lidé nadměrně zatěžující klouby (těžce pracující, aktivní i rekreační sportovci, lidé s nadváhou), starší lidé, starší děti a dospívající mládež v období růstu.

Cemio Kamzík obsahuje kolageny s ochrannou známkou NC, která označuje špičkový, tzv. nedenaturovaný kolagen v jeho přirozené podobě trojšroubovice. Tím se odlišuje od všech ostatních kolagenových přípravků na trhu. Je vyroben ve Švýcarsku v renomované farmaceutické továrně, která disponuje vysoce šetrnou metodou pro zpracování nativního kolagenu do konečné formy kapslí.

Kolagen typu I je přítomný ve šlachách, vazech a kostech, kde vytváří poměrně silná vlákna. Ta se dále spojují do objemných vláknitých svazků (princip provazu), protože vazy a šlachy musí vydržet silný tlak. Kolagen typu I je nejrozšířenějším typem kolagenu. Vyskytuje se také v pokožce.

Kolagen typu II se nejvíce vykytuje v chrupavce. Zde naopak vytváří husté prostorové sítě z velmi tenkých vláken, protože chrupavka je namáhána především tlakem ve všech směrech. Kolagen typu II drží chrupavku pohromadě a zajišťuje její pevnost a odolnost.

Vitamin C hraje klíčovou roli při tvorbě kolagenu v těle. Potřebujeme ho, aby se vytvořila správná funkční struktura kolagenových vláken. Má tedy zásadní vliv na kvalitu a pevnost kloubních chrupavek.

OBSAH V 1 KAPSLI

Výživová složka V 1 kapsli % RVH
Nativní kolagen NC I ®  16 mg  –
Nativní kolagen NC II ®  20 µg  –
 Vitamin C  20 mg  25

RVH = referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých 

  RVH nebyla stanovena

Facebook Komentáře
Facebook Pozvánka
Facebook Live Stream
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop
© Lekis pro Windows od společnosti Lekis s.r.o.