Domů / Kosmetika
Odběr novinek
Facebook Facepile
EUCERIN HYALURON-FILLER+ELASTICITY Vánoce 2022 - 1
EUCERIN HYALURON-FILLER+ELASTICITY Vánoce 2022 - 2
EUCERIN HYALURON-FILLER+ELASTICITY Vánoce 2022 - 1/2EUCERIN HYALURON-FILLER+ELASTICITY Vánoce 2022 - 2/2

EUCERIN HYALURON-FILLER+ELASTICITY Vánoce 2022

Kód: 4805827 Produktové číslo: 9005800363370
Produkt již není v prodeji
EUCERIN HYALURON-FILLER+ELASTICITY Vánoce 2022

V dárkovém setu EUCERIN HYALURON-FILLER+ELASTICITY najdete denní krém pro zralou pleť s ochranou SPF 15 a noční krém vytvořený speciálně pro podporu stárnoucí pokožky.

Eucerin® HYALURON-FILLER + ELASTICITY Denní krém SPF 15 má složení speciálně vytvořené pro zmírnění pokročilých známek stárnutí. 

  • Pomáhá zlepšovat pružnost pleti díky svému složení - obsahuje Kolagen-elastin komplex. Vysoce účinná kombinace arctiinu a kreatinu stimuluje produkci kolagenu a zlepšuje pružnost pleti. Redukuje pigmentové skvrny - klinicky ověřený thiamidol redukuje výskyt tmavých skvrn (první viditelné výsledky již za 2 týdny). 
  • Složení s vysoko a nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou hydratuje a pomáhá chránit před nežádoucími projevy stárnutí pokožky.
  • SPF 15 + UVA ochrana chrání pleť před předčasným stárnutím a prohlubováním vrásek vlivem UV záření. 
  • Obsah balení je 50 ml.

Eucerin® HYALURON-FILLER + ELASTICITY Noční krém má složení speciálně vytvořené pro zmírnění pokročilých známek stárnutí.

  • Pomáhá zlepšovat pružnost pleti díky svému složení - obsahuje Kolagen-elastin komplex. Vysoce účinná kombinace arctiinu a kreatinu stimuluje produkci kolagenu a zlepšuje pružnost pleti. Redukuje pigmentové skvrny - klinicky ověřený thiamidol redukuje výskyt tmavých skvrn (první viditelné výsledky již za 2 týdny).  
  • Pomáhá vyplňovat vrásky - složení s vysoko a nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou hydratuje a pomáhá chránit před nežádoucími projevy stárnutí pokožky.
  • Složení s arganovým olejem bohatým na pečující lipidy navíc pomáhá regenerovat a intenzivně vyživovat pleť během noci.
  • Obsah balení je 50 ml.

Dávkování a způsob užití

Denní i noční krém nanášejte na dobře vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte do pleti. Vyhněte se kontaktu s očima.

Facebook Komentáře
Facebook Pozvánka
Facebook Live Stream
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
© Používáme oXyShop
© Lekis pro Windows od společnosti Lekis s.r.o.